Informatie

Van Loon Plantdecoratie BV  is een groothandel in het maken van plantarrangementen en pot plantcombinatie's, die haar klanten in staat stelt, via de site bestellingen te doen die vervolgens afgeleverd kunnen worden op de veilingen in Nederland en Rhein Maas in Duitsland.                                                                                                                                                

De site geeft 3 mogelijkheden van verrekening van het product.   Het kan via Connect (via een veilingbrief),maar ook via de Handelsregeling (koper naar koper). Daarnaast is er de mogelijkheid van een Factuur. Dit alleen nadat partijen dit zijn overeengekomen, of de factuur is voldaan voor levering (vertrek van het bedrijf).  Bij Connect zullen evt veilingkosten wel worden doorberekend. De BTW verrekening van Connect en de Handelsregeling gaat via de Veiling en zal dan ook pas op de veilingafschriften te zien zijn. Bij betaling op factuur is de BTW  zichtbaar en verrekend op de factuur zelf. Al onze producten tot € 6.95 vallen onder eenvoudige plant en bloemstukken die verrekend worden tegen 6% BTW. Al onze producten boven de € 6.95 vallen onder luxe plant en bloemstukken en worden verrekend tegen 21% BTW Een bestelling gedaan voor 12.00 uur heeft 1 productiedag nodig voor verzending.( of in nader overleg). Al onze leveringen vallen onder  onze algemene voorwaarden  die onder van Loon Plantdecoratie BV met nummer 60348240 bij de KvK te Rotterdam  zijn gedeponeerd.   Maatschappelijk ondernemen is iets wat bij van Loon Plantdecoratie  al jaren zijn aandacht heeft en daardoor  zijn we op verschillende terreinen klaar voor de toekomst.    

Zo  zijn we voor onze stroomvoorziening meer dan zelfvoorzienend in de opvang van stroom via zonnepanelen. Wat ons in staat stelt om ook onze warmte via een warmtepomp te realiseren. Hierdoor kunnen we onze over capaciteit van stroom omzetten in warmte wat veel fossiele brandstof bespaard. Ook op het gebied van besparing is alle verlichting in de loods op basis  van LED verlichting.  Daarnaast worden alle afval stromen gescheiden afgevoerd en  of aangeboden voor recycling.  Zo kan restafval tot een minimum worden beperkt.  We blijven kijken hoe we in de toekomst hierin kunnen doorontwikkelen om zo  als bedrijf hier onze verantwoording in te kunnen nemen.