Bedrijf

Van Loon Plantdecoratie is een bedrijf wat in 1992 is opgericht en wat zich heeft toegelegd op het maken van plantenarrangementen en potplantcombinaties, in het begin alleen voor de Nederlandse markt en later ook voor de export.

Tot de afnemers behoren bloemisten, tuincentra, foodretailorganisaties, leveranciers van benzinestations en exporteurs.

Door de sterke groei heeft het bedrijf in 2003 een geheel nieuw onderkomen van 3000m2 in gebruik genomen, welke helemaal aan de eisen van deze tijd voldoet.

Het bedrijf ligt direct langs de A20, heeft een goede bereikbaarheid met een dockshelter. Van Loon Plantdecoratie voert een breed assortiment planten, die door eigen inkoop op veilingen en afspraken met kwekers worden ingekocht.

Voor de hardware richt het bedrijf zich op import vanuit vele landen om zo aan een uitgebreid assortiment te komen zoals, zink, glas, mand en aardewerk tegen scherpe prijzen. De klant kan volgens een ontwikkelt concept of met eigen idee├źn zijn producten bij Van Loon Plantdecoratie onderbrengen.

Daardoor kan hij zichzelf geheel toeleggen op de verkoop en zo de productie in handen leggen van een bedrijf wat doet waarvoor het staat en staat voor wat het doet.

Bent u geïnteresseerd, neemt u dan gerust contact op.